ΑΡΗΣ

Έτοιμος για το ντέρμπι

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ / 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
Σηφάκης MOTIONTEAM

Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ένα παιχνίδι στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου του Άρη ο Βραζιλιάνος Μαζίνιο μαζί με τον Ισπανό Ντονάτο αντί του Κίκε Ερνάντεθ.
Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Μαζίνιο ανακοίνωσε τους 18 της αποστολής για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που είναι οι ακόλουθοι: Σηφάκης, Βανγκέλι, Νέτο, Γιάχιτς, Βιτόλο, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Μπατιόν, Ρεγκέιρο, Ζεντίλ, Κόκε, Παπάζογλου, Λαμπριάκος, Καρατζιοβαλής, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ και Καράμπελας.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα; Όπως όλα δείχνουν θα έχει πολλές ομοιότητες με αυτό της περασμένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Μαζίνιο θα προτιμήσει το 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι και πάλι ο Σηφάκης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κουλουχέρη και Γιάχιτς στους οποίους στα δεξιά θα είναι ο Νέτο και στα αριστερά ο Καράμπελας. Στα χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Γκαρσία με έναν εκ των Ρεγκέιρο ή Ζεντίλ στα αριστερά και τον Χαβίτο στα δεξιά ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κόκε και Λαμπριάκος.

Στα μεταγραφικά από χθες το βράδυ η ΠΑΕ Άρης απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Νταμιάν Ροντρίγκο Ντίαζ από την Μπόκα Τζούνιορς για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με την μορφή δανεισμού. Αιτία; Η επιμονή του 22χρονου επιτελικού χαφ να παραμείνει στους Πρωταθλητές Αργεντινής παρά την συμφωνία των δύο ομάδων.

Κατά τα άλλα σύμφωνα με δημοσίευμα της βολιβιανής εφημερίδας «Los Tiempos» ο Ιγκνάσιο Γκαρσία, αδερφός του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρη Νάτσο, βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο 22χρονος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ θέση στην οποία οι «κίτρινοι» αναζητούν εδώ και καιρό λύση.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ