ΑΡΣΕΝΑΛ

Έτοιμος για υπογραφές ο Βενγκέρ

Έτοιμος για υπογραφές ο Βενγκέρ
βενγκερ

Tην Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ.

Το συμβόλαιο του Αλσατού τεχνικού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι αλλά οι συζητήσεις για συνέχιση της συνεργασίας έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες με τον ίδιο να τονίζει ότι έχει ευθύνη απέναντι στην ομάδα στην οποία είναι προπονητής εδώ και 11χρόνια.
" Με τους νέους παίκτες που αποκτήσαμε, αισθάνομαι ότι έχω ευθύνη. Είμαι σε συζητήσεις με την Άρσεναλ. Θα υπάρχουν νέα την Πέμπτη ή την Παρασκευή", ανέφερε. Αναφορικά με την νέα σεζόν, ο Βενγκέρ εξάλλου τόνισε:

" Είχαμε ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε τεχνική και νέα ομάδα που έχει λίγη εμπειρία. Χάσαμε το αστέρι μας, τον Τιερί Ανρί οπότε κάτι έχει αλλάξει.

Αυτό όμως ίσως οδηγήσει τους νέους να αποκτήσουν μεγαλύτερες ευθύνες. Είναι λίγο νωρίς να πούμε κάτι μετά από τρία εντός έδρας παιχνίδια.

Η πραγματική πρόκληση θα είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες, την Άρσεναλ, την Τσέλσι, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Λίβερπουλ".






TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ