ΑΡΗΣ

Έτοιμος για υπογραφή ο Κοέλιο

Έτοιμος για υπογραφή ο Κοέλιο
Κοέλιο

Από ιατρικές εξετάσεις είναι προγραμματισμένο να περάσει το πρωί (24/9) ο Νούνο Κοέλιο που ήρθε χθες το βράδυ (23/8) στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ (23/8) ο Νούνο Κοέλιο για λογαριασμό του Άρη που είναι προγραμματισμένο το πρωί να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθως θα υπογράψει το συμβόλαιό του έχοντας ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Μπενφίκα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον Άρη. Γνωρίζω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς και θερμούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να μπω να την βοηθήσω", τόνισε ο Κοέλιο λίγο μετά από την άφιξή του στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και κατέληξε: " Ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη και ο Άρης εμένα".

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέσος όπως είναι επόμενο δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Κατσαβάκη για το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον Πανιώνιο το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ