ΙΩΝΙΚΟΣ

Έτοιμος με Ατρόμητο ο Ουκάρ

Έτοιμος με Ατρόμητο ο Ουκάρ
ουκαρ κενταλ

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μπήκε από την Τρίτη ο Κεντάλ Ουκάρ κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της εβδομάδας θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Γκουλή

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Μακόρ, Φαμπίνιο, Βουρεξάκης, Φουκούντα, Πούτας, Σωτήρης Παπαζούδης και Τσουκαλάς καθώς και ο Αποστόλης Παπαζούδης που αποβλήθηκε (δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο χθεσινό ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν με την θεσσαλική ομάδα έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν εντατικά.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Νίκος Γκουλής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη στο χθεσινό ματς: "Συγχαρητήρια για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, που είναι το ζητούμενο σε κάθε αγώνα. Είχαμε και έχουμε πολλές απουσίες αλλά η ομάδα δείχνει χαρακτήρα και ψυχή και αυτό φάνηκε χθες όταν δεχθήκαμε την ισοφάριση και συγχρόνως μείναμε με 10 παίκτες, αλλά το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν μας πήρε από κάτω, αλλά μας χαλύβδωσε και ζητήσαμε με αποφασιστικότητα τη νίκη και τα καταφέραμε. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ένα δύσκολο αγώνα τον ακολουθεί ένας δυσκολότερος και μπροστά μας έχουμε έναν μαραθώνιο και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι".
TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ