ΑΡΗΣ

Έτοιμος να δέσει Γκαρσία μέχρι το 2013

Έτοιμος να δέσει Γκαρσία μέχρι το 2013
Γκαρσια Νατσο, αρης

Όπως όλα δείχνουν Άρης και Νάτσο Γκαρσία θα ανανεώσουν την συνεργασία τους μέχρι το 2013

Το υπάρχον συμβόλαιο του Γκαρσία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι του 2009. Ωστόσο ήδη από πλευράς της ΠΑΕ Άρης του έχει γίνει η σχετική πρόταση επέκτασης μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με συνολικές απολαβές 1,3 εκ. ευρώ, τον ίδιο να δείχνει και το μόνο που απομένει είναι το ναι του και η επίσημη ανακοίνωση.
Για το λόγο αυτό από χθες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Γκαρσία, Πάολο Κόντι, και χθες μάλιστα είχε μία πρώτη συνάντηση με τον Γιάννη Κόντη σε θετικό κλίμα. Για σήμερα ήταν προγραμματισμένη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, όπου μετά το πέρας της το μόνο που θα απομένει θα είναι η οριστικοποίηση της ημέρας των υπογραφών.

Όπως γίνεται κατανοητό η οριστικοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του Γκαρσία με την ΠΑΕ Άρης θα ανοίξει τον δρόμο για να ακολουθήσουν κι άλλες συμφωνίες. Μεταξύ αυτών που βρίσκονται σε προτεραιότητα είναι ο Ρονάλντο Γκιάρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που θα ανοίξει τον χορό τριών συνολικά σε μία ακόμη δύσκολη εβδομάδα για τους «κίτρινους» αφού τα άλλα δύο που θα ακολουθήσουν θα είναι με τον Ατρόμητο την Τετάρτη στο Περιστέρι για τον επαναληπτικό ημιτελικό στο Κύπελλο hellas online και το άλλο την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον ΟΦΗ.

Μόνος αμφίβολος για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο Μάρτσιο Αμορόζο εξαιτίας ενοχλήσεων του στη γάμπα του σε αντίθεση με τον Κώστα Χαλκιά που λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών. Λογικά μάλιστα ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει και ως βασικός στο παιχνίδι της Κυριακής στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό εκτός και αν προτιμηθεί από τον «Ντούσκο» να προφυλαχθεί εν όψει Ατρόμητου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ