ΑΡΗΣ

Έτοιμος να υπογράψει ως το 2014 ο Χαβίτο

Έτοιμος να υπογράψει ως το 2014 ο Χαβίτο
INTIME SPORTS

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η υπογραφή του νέου τριετούς χρονικής διάρκειας συμβολαίου μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και του Φρανθίθκο Χαβίτο.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών όπως αμφότερες έχουν παραδεχθεί έχουνε ξεκινήσει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δεδομένου ότι το τρέχον συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα στο περιθώριο του παιχνιδιού με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 3η αγωνιστική του ομίλου του Europa League είχε υπάρξει και σχετικό τετ α τετ με τον μάνατζερ του Χαβίτο που είχε βρεθεί για αυτόν τον λόγο στην Θεσσαλονίκη.

Πλέον και μετά από ότι μεσολάβησε τις ημέρες που ακολούθησαν δείχνει να αποτελεί θέμα χρόνου η υπογραφή του νέου του συμβολαίου διάρκειας τριών ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2014 σε μία λογική ανανεώσεων την οποία η διοίκηση της ΠΑΕ είχε κάνει πράξη και πέρσι με τους Σηφάκη και Νέτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το υγρό που μάζεψε το γόνατο του Μιχάλη Σηφάκη που είχε σαν αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα δεν εμπνέει ανησυχία με τον Ισπανό Χουάνμα σε δηλώσεις του για το τελικό 1-1 να τόνισε μετά την λήξη του: "Η γεύση που έχουμε από το ματς είναι πικρή. Προηγηθήκαμε αλλά δεν αμυνθήκαμε του αποτελέσματος και παραλίγο να χάσουμε το παιχνίδι.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αν ήταν η κούραση ή κάτι άλλο. Χάσαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα και δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αυτό", για να ολοκληρώσει λέγοντας: "Σαν ομάδα έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα όμως δουλεύουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις εμφανίσεις μας".

Από την πλευρά του ο Φαμπιάνο Λίμα επεσήμανε: "Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάρουμε το διπλό μέσα στην έδρα του Ηρακλή.

Δυσκολευτήκαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν απέδωσαν. Δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Οφείλουμε να αλλάξουμε τις εμφανίσεις μας", με τον 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό αναφερόμενο στον ίδιο δήλωσε: "Σίγουρα μπορώ να δώσω παραπάνω πράγματα. Δουλεύω σκληρά ώστε να βρεθώ στο επιθυμητό επίπεδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ