ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Έτοιμος ο Ατρόμητος για το Κύπελλο

Έτοιμος ο Ατρόμητος για το Κύπελλο
Καραμάνος Ουμπίδες Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο του Περιστερίου.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι και ο Γκαρσία, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το αποτέλεσμα ήταν καθαρό.

Στην αποστολή είναι οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γκαρσία, Ουμπίδες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου και Ναπολεόνι.

Παράλληλα ο τεχνικός του Ατρομήτου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να μείνουν στο υπέρ τους 2-0 του πρώτου αγώνα.

" Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0.

Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό. Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές.

Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος σύμφωνα με την ΠΑΕ τo Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος θα λειτουργήσει μέχρι τις 20.00 για την πώληση των εισιτηρίων.

Την Τετάρτη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναιτωλικό η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 12.00 από το γραφείο της διαχείρισης.

Από τις 18.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου. Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 (τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ