ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιπόλεμος ο Γκαλέτι με Χέρτα

Ετοιπόλεμος ο Γκαλέτι με Χέρτα
Γκαλέτι-Ολυμπιακός

Κανονικά προπονήθηκε ο Γκαλέτι και θα παίξει στον "τελικό" της Πέμπτης με την Χέρτα στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κρίσιμο ματς κόντρα στην γερμανική ομάδα για το Κύπελλο UEFA με την προπόνηση της Δευτέρας.
Ο Λουτσιάνος Γκαλέτι προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ και ο Ραούλ Μπράβο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, όμως δεν υπολογίζεται καθώς δεν βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα για το κύπελλο UEFA.

Όσο για τον Παρασκευά Άντζα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι προετοιμασία συνεχίζεται την Τρίτη με προπόνηση που θα ξεκινήσεις στις 10:30.

Στο μυαλό μόνο η Χέρτα

Το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Λάρισα και τα όσα επακολούθησαν στο Αλκαζάρ, ανήκουν στο παρελθόν για τους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού που πλέον το μόνο που σκέφτονται είναι ο "τελικός" με την Χέρτα.

Μπορεί οι ποδοσφαιριστές της Πειραϊκής ομάδας να μην κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα τις επιθυμίες του Ερνέστο Βαλβέρδε για νίκη στην Λάρισα, όμως δεν υπάρχει απογοήτευση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Η καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος άφησε μια πικρή γεύση στους νταμπλούχους Ελλάδας που μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο της νίκης, όμως η απόσταση από τους υπόλοιπους διώκτες και το κρίσιμο ματς με την Χέρτα που ακολουθεί δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Κάκου στο Αλκαζάρ, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είχαν το μυαλό τους στον αγώνα της Πέμπτης και όχι άδικα...

Άλλωστε στο μεγάλο λιμάνι ξέρουν πολύ καλά πως η αναμέτρηση με την ομάδα του Βερολίνου θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας αλλά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Με σύμμαχο το απόρθητο κάστρο που ακούει στο όνομα "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και την δίψα των παικτών για νίκη κόντρα στην Χέρτα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παλέψουν μ' όλες τους δυνάμεις για να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους γερμανούς.

Η ιστορία πάντως επαναλαμβάνεται καθώς και την περυσινή σεζόν οι Πειραιώτες ήθελαν νίκη ή και ισοπαλία για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βέβαια κόντρα σε άλλη γερμανική ομάδα την Βέρντερ .

Φέτος στην θέση της ομάδας της Βρέμης είναι η Χέρτα και ευχή όλων στον Πειραιά είναι να χαμογελάσουν ξανά.






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ