ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έτσι "χάθηκε" η μπάλα στο γκολ του Ινιέστα!

Έτσι "χάθηκε" η μπάλα στο γκολ του Ινιέστα!

Το γκολ του Ινιέστα στο "Μπερναμπέου" ήταν για σεμινάριο καθώς... 10 διαφορετικοί παίκτες της Μπαρτσελόνα έκαναν 24 σερί πάσες πριν η μπάλα αναπαυτεί στα δίχτυα της Ρεάλ. Δείτε το video!

Το τέρμα του Αντρές Ινιέστα με το οποίο η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό του Clasico ήταν συλλεκτικό. Όχι μόνο για το γεγονός πως ο Ισπανός διεθνής μεσοεπιθετικός πετύχαινε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα των μπλαουγκράνα στο " Σαντιάγο Μπερναμπέου" αλλά επειδή οι φιλοξενούμενοι "έκρυψαν" τη μπάλα πριν ο ίδιος ξετινάξει τα δίχτυα της εστίας της Ρεάλ.

Συνολικά έγιναν 24 συνεχόμενες πάσες πριν φτάσει η μπάλα στα πόδια του, με τη φάση αυτή να ξεκινάει από τον Βίκτορ Βαλντές και να συμμετέχουν οι 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές της ομάδας του "Τάτα" Μαρτίνο (μόνο ο Ντάνι Άλβες δεν ακούμπησε τη μπάλα!).

Έτσι "χάθηκε" η μπάλα στο γκολ του Ινιέστα!

Όσον αφορά στον σκόρερ, αυτός ακούμπησε 5 φορές τη μπάλα και οι 2 έγιναν στο κέντρο του γηπέδου, πριν κάνει κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή όπου και "υποδέχτηκε" την αριστουργηματική κάθετη μπαλιά του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε πώς η Μπαρτσελόνα "εξαφάνισε" τη μπάλα πριν φτάσει στον Ινιέστα για το... 0-1!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ