EURO 2024

Euro 2024, Αδερφή Ρονάλντο για το κλάμα του: "Ήταν η στιγμή που είδε τη μητέρα μας στην οθόνη, δεν είναι όλα ποδόσφαιρο, φήμη και λεφτά"

Η στιγμή που ο Ρονάλντο κλαίει
Η στιγμή που ο Ρονάλντο κλαίει

Η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, μέσω instagram story αναφέρθηκε στο κλάμα του Πορτογάλου σταρ, εξηγώντας πως ήταν η στιγμή που αντίκρισε τη μητέρα τους να δακρίζει.

Έντονο συγκινησιακά ήταν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο το παιχνίδι της Πορτογαλίας με τη Σλοβενία στους "16" του Euro 2024, με Πορτογάλο σταρ να βάζει τα κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι στο 105' της παράτασης.

Το κλάμα του απαρηγόρητου CR7 έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με την αδερφή του, Κάτια Αβέιρο, να τοποθετείτε για μία από τις σκηνές που τον δείχνουν να ξεσπάει.

"Ήταν όταν είδε τη μητέρα μας στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου. Ξέρεις τι σημαίνει; Δεν ξέρεις... Κανείς δεν θα μάθει ποτέ... Δεν είναι όλα ποδόσφαιρο, φήμη και λεφτά", έγραψαν μεταξύ άλλων.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ