EURO DATA ANALYSIS

Euro 2024, Αγγλία: Δεν είχε τελική στην εστία στο πρώτο μέρος και έσπασε αρνητικό ρεκόρ από την εποχή του Μαραντόνα

England's Jude Bellingham gestures during a round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
England's Jude Bellingham gestures during a round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Η Αγγλία δεν είχε τελική στον στόχο στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Σλοβακία, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά το μακρινό 1986 κόντρα στην Αργεντινή,

Η Αγγλία βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Σλοβακία στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, τα τρία λιοντάρια δεν ήταν καθόλου απειλητικά έχοντας έξι τελικές με αξία 0.6xG. Για την ακρίβεια ούτε μία τελική δεν είχε κατεύθυνση προς την εστία.

Euro 2024, Αγγλία: Δεν είχε τελική στην εστία στο πρώτο μέρος και έσπασε αρνητικό ρεκόρ από την εποχή του Μαραντόνα
Οι τελικές και τα xGoals στο Αγγλία - Σλοβακία

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αγγλία δεν κατέγραψε σουτ στην εστία στο πρώτο ημίχρονο νοκ-άουτ αγώνα σε μεγάλο τουρνουά (Μουντιάλ, Euro) από τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 κόντρα στην Αργεντινή του Μαραντόνα.

Οι πιο απίθανες στιγμές είναι στη Stoiximan… με πριμ στο bet builder, super ενισχυμένες αποδόσεις, πριμ στο παρολί και 0% γκανιότα!

TAGS EURO DATA ANALYSIS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ