EURO 2024

Euro 2024, Αγγλία: Επική απάντηση του Κέιν σε δημοσιογράφο που τού ζήτησε μεταγραφή σε ομάδα 7ης κατηγορίας

Euro 2024, Αγγλία: Επική απάντηση του Κέιν σε δημοσιογράφο που τού ζήτησε μεταγραφή σε ομάδα 7ης κατηγορίας
PRINTSCREEN

Γερμανός δημοσιογράφος ζήτησε από τον Χάρι Κέιν να πάρει μεταγραφή σε ομάδα 7ης κατηγορίας με τον επιθετικό της Μπάγερν να δίνει επική απάντηση.

Η Αγγλία προετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Στη συνέντευξη Τύπου ένας Γερμανός δημοσιογράφος ρώτησε τον Χάρι Κέιν: "Αν σου αρέσει το περιβάλλον εδώ, σκέφτεται να μείνεις; Έχουμε μία ομάδα 7ης κατηγορίας που σου προσφέρει συμβόλαιο".

Ο Κέιν έδωσε επική απάντηση: "Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε τι θα κάνουμε. Έχετε πολύ καλά μαθήματα γκολφ εδώ. Η υποδοχή μου στην Γερμανία ήταν εξαιρετική. Απέκτησα πολλούς φαν με την μεταγραφή στην Μπάγερν. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Δεν ξέρων αν θα έρθω εδώ κάποια ομάδα, αλλά το εκτιμώ".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ