EURO 2024

Euro 2024, Αγγλία: Η ανάρτηση του Κέιν μετά την ήττα στον τελικό της διοργάνωσης

England's Harry Kane walks past the trophy after the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. Spain won 2-1. (AP Photo/Manu Fernandez)
England's Harry Kane walks past the trophy after the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. Spain won 2-1. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2024 MANU FERNANDEZ/ AP IMAGES

Η ανάρτηση του Χάρι Κέιν μετά την ήττα της Αγγλίας σε δεύτερο σερί τελικό του Euro. "Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλέψαμε τόσο σκληρά".

Η Εθνική Αγγλίας για δεύτερο σερί τελικό ηττήθηκε και δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του Euro. Τα τρία λιοντάρια γνώρισαν την ήττα από την Ισπανία με 2-1.

Ο Χάρι Κέιν, εμφανώς απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να σηκώσει μαζί με τους συμπαίκτες του, το τρόπαιο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μετά την ήττα από τους Ισπανούς.

"Στεναχωρημένοι που δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτό για το οποίο δουλέψαμε τόσο σκληρά. Ήταν ένα μακρύ και δύσκολο τουρνουά και είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και το προσωπικό που φτάσαμε στον τελικό.

Τελικά δεν πετύχαμε τον στόχο μας και θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό, αλλά όπως κάνουμε πάντα, θα συνέλθουμε, θα ξεσκονίσουμε τους εαυτούς μας και θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε ξανά με τη φανέλα της Αγγλίας.

Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν μέχρι το τέλος", έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ