EURO 2024

Euro 2024, Αγγλία - Σλοβενία: Οι ενδεκάδες των ομάδων

England's Harry Kane rfollows the action during a Group C match between Serbia and England at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 16, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Χάρι Κέιν @ 2024 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Ντράγκαν Στοΐκοβιτς (25/06, 22:00, ΕΡΤ1 και Live SPORT24) για την κρίσιμη μάχη μεταξύ Αγγλίας και Σλοβενίας με στόχο την πρόκριση στους "16".

Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για να κλείσουν μια θέση στα νοκ-άουτ του Euro 2024 (25/06, 22:00, ΕΡΤ1 και Live SPORT24).

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα οι Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Ντράγκαν Στοΐκοβιτς ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες των δύο ομάδων, με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, Τσέριν και Σπόραρ, να είναι βασικοί.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουέχι, Τρίπιερ, Ράις, Γκάλαχερ, Μπέλιγχαμ, Σακά, Κέιν, Φόντεν.

Η ενδεκάδα της Σλοβενίας: Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Έλσνικ, Τσέριν, Μλάκαρ, Σπόραρ, Σέσκο.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ