EURO 2024

Euro 2024, Αγγλία: VIDEO - έπος με τον Τόνεϊ να παίζει μπάσκετ και βελάκια χωρίς να βλέπει όπως και στα πέναλτι

Euro 2024, Αγγλία: VIDEO - έπος με τον Τόνεϊ να παίζει μπάσκετ και βελάκια χωρίς να βλέπει όπως και στα πέναλτι
PRINT SCREEN

Ο Άιβαν Τόνεϊ έγινε viral στα social media για τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι, χωρίς να βλέπει, με την ομοσπονδία της Αγγλίας να δημιουργεί ένα επικό VIDEO με τον φορ της Μπρέντφορντ να παίζει βελάκια αλλά και μπάσκετ χωρίς να βλέπει.

Η Αγγλία πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2024 λυγίζοντας την Ελβετία στη διαδικασία των πέναλτι. Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ευστόχησαν και στα πέντε πέναλτι, ενώ ο Πίκφορντ έπιασε το πέναλτι του Ακάντζι. Μεταξύ των Άγγλων που ευστόχησαν ήταν ο Άιβαν Τόνεϊ, ο οποίος έγινε viral για τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι, καθώς κοιτούσε αλλού την ώρα της εκτέλεσης.

Η αγγλική ομοσπονδία ανέβασε ένα επικό VIDEO στα social media, το οποίο δείχνει τον Άγγλο φορ να παίζει μπάσκετ και βελάκια χωρίς να βλέπει όπως και στα πέναλτι. Παράλληλα είδε και κάποια memes που τον σατηρίζουν με τον ίδιο να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ