EURO 2024

Euro 2024, Αλβανία: Ο Ντάκου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Euro 2024, Αλβανία: Ο Ντάκου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας
PRINT SCREEN

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον Μιρλίντ Ντάκου με δύο αγωνιστικές για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας στον αγώνα με την Κροατία.

Βαριά καμπάνα επιβλήθηκε από την UEFA στον επιθετικό της Αλβανίας Μιρλίντ Ντάκου, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την Κροατία, πήρε μια ντουντούκα στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να τραγουδά υβριστικό σύνθημα κατά της Βόρειας Μακεδονίας, με την κερκίδα να τον ακολουθεί.

Έτσι ο 26χρονος επιθετικός της Ρουμπίν Καζάν θα χάσει δεδομένα το παιχνίδι με την Ισπανία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 και από εκεί και πέρα αν η Αλβανία προκριθεί στους "16" θα απουσιάσει και από εκείνο το ματς. Σε διαφορετικό σενάριο θα εκτίσει την ποινή του στην επόμενη επίσημη υποχρέωση της χώρας του.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ