EURO 2024

Euro 2024, Αυστρία - Τουρκία: Θύμισε Γκόρντον Μπανκς ο Γκιουνόκ με την επική του απόκρουση στην κεφαλιά του Μπαουμγκάρτνερ στο 90+5'

Turkey's goalkeeper Mert Gunok saves the ball during a round of sixteen match between Austria and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, July 2, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Turkey's goalkeeper Mert Gunok saves the ball during a round of sixteen match between Austria and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, July 2, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) @2024 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Η Τουρκία πήρε τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024 επικρατώντας 2-1 της Αυστρίας, με τον γκολκίπερ της, Γκιουνόκ, να είναι φύλακας-άγγελος της εστίας της κάνοντας στο 90+5' την απόκρουση του Euro 2024 σε κεφαλιά του Μπαουμγκάρτνερ.

Απίστευτα πράγματα στο τελευταίο ματς της φάσης των 16 του Euro 2024, με την Τουρκία να παρατάσσεται στην Λειψία έχοντας την ταμπέλα του αουτσάιντερ απέναντι στην Αυστρία αλλά να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά (εκεί θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία) επικρατώντας με 2-1 μετά από συγκλονιστική εμφάνιση.

Μάλιστα, για να καταφέρει να πανηγυρίσει την πρόκριση χρειάστηκε στο 90+5' να γίνει η απόκρουση του τουρνουά, με τον Μπαουμγκάρτνερ να παίρνει σκαστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και να είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το 2-2 αλλά τον γκολκίπερ Γκιουνόκ να απογειώνεται στη δεξιά γωνία του και να κάνει την επέμβαση της ζωής του βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

Απόκρουση που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει θραύση στα social media το όνομα του Γκόρντον Μπανκς, ο οποιός έχει μείνει στη μνήμη όλων για την διασημότερη απόκρουση στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε κεφαλιά του Πελέ, σε ματς μεταξύ της Βραζιλίας και της Αγγλίας το 1970.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ