EURO 2024

Euro 2024, Αυστρία - Τουρκία: Ο Ντεμιράλ εκτέλεσε ξανά τον Πεντς και έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του Μοντέλα

Turkey's Merih Demiral, top, heads the ball to scores his side's second goal during a round of sixteen match between Austria and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, July 2, 2024. Austria's goalkeeper Patrick Pentz is at left. (AP Photo/Martin Meissner)
Turkey's Merih Demiral, top, heads the ball to scores his side's second goal during a round of sixteen match between Austria and Turkey at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Tuesday, July 2, 2024. Austria's goalkeeper Patrick Pentz is at left. (AP Photo/Martin Meissner) @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Τουρκία βρήκε απρόσμενο ήρωα στο κρίσιμο ματς απέναντι στην Αυστρία στο πρόσωπο του Μερίχ Ντεμιράλ, με τον 26χρονο στόπερ να εκτελεί τον γκολκίπερ Πεντς στο 59ο λεπτό και να κάνει το 2-0 για την ομάδα του με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Ο Μερίχ Ντεμιράλ άνοιξε το σκορ για την εθνική Τουρκίας μόλις στα 57'' από τη σέντρα του αγώνα της με την Αυστρία (ταχύτερο γκολ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση στην ιστορία του Euro) όμως δεν έμεινε εκεί, αφού έδρασε και στο 59ο λεπτό για να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα.

Το δεύτερο γκολ των Τούρκων σημειώθηκε μάλιστα κόντρα στη ροή του αγώνα και μέσα από στημένη φάση, με τον στόπερ της Αλ Αχλί να κερδίζει στην εναέρια μονομαχία του τον Ντάνσο μετά από εκτέλεση κόρνερ και να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Πεντς με δυνατή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ