ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Αυτό που θα θυμάται για μια ζωή

Spain's Lamine Yamal celebrates after scoring his side's first goal during a semifinal match between Spain and France at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Spain's Lamine Yamal celebrates after scoring his side's first goal during a semifinal match between Spain and France at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το πρόσωπο του Euro 2024, το οποίο μπορεί να θυμάται για μια ζωή, αν το βράδυ της 14ης Ιουλίου η Ισπανία κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αν υπάρχει ένας (και μόνο ένας) παίκτης που έχει ξεχωρίσει στο Euro 2024, αυτός είναι ο Λαμίν Γιαμάλ. Το νεαρό της ηλικίας του, η φαντασία στο παιχνίδι του, η αποτελεσματικότητα και -φυσικά- η γκολάρα με τη Γαλλία τον έχουν αναγάγει στο Νο1 της διοργάνωσης.

Κάπως έτσι, σε μερικές ώρες θα ξέρει κι ο ίδιος (όπως όλοι μας) αν θα θυμάται για μια ζωή τη φετινή διοργάνωση. Σε περίπτωση φυσικά που η Ισπανία κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μέχρι στιγμής πάντως, έχει κερδίσει την προσοχή και τα βλέμματα όλων.

Για αρχή, σίγουρα θα θυμάται έντονα τη φετινή διοργάνωση καθώς έζησε τα γενέθλιά του σε ένα ξενοδοχείο, παρέα με τα μέλη της ισπανικής αποστολής. Ίσως όχι κάτι τόσο συνηθισμένο για ένα παιδί που γίνεται 17 χρονών. Αν κι ο Λαμίν Γιαμάλ μάλλον έχει ξεφύγει από την κατηγορία του "παιδιού" κι έχει πάει -από καιρό- σε αυτή του "επαγγελματία".

Όπερ και σημαίνει πως πιο πολύ ζει με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, παρά με τις απολαύσεις. Ας είναι όμως. Το ταλέντο που έχει μπορεί να τον απογειώσει και να προσφέρει σε όλους τους φίλους της στρογγυλής θεάς το επόμενο πολύ μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ