EURO 2024

Euro 2024: Αυτός είναι ο λόγος που ο Φόντεν αποχώρησε εσπευσμένα από την εθνική Αγγλίας

Euro 2024: Αυτός είναι ο λόγος που ο Φόντεν αποχώρησε εσπευσμένα από την εθνική Αγγλίας
Ο Φιλ Φόντεν με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας @2024 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Ο Φιλ Φόντεν δεν βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στη Γερμανία για το Euro 2024, καθώς ο Άγγλος διεθνής επέστρεψε εσπευσμένα στο Νησί για οικογενειακό λόγο, ο οποίος αφορά γέννηση.

Λίγες ώρες μετά την εξασφάλιση της πρόκρισής της στη φάση των 16 του Euro 2024, η εθνική Αγγλίας κλήθηκε να αποχωριστεί ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο λόγος φυσικά για τον Φιλ Φόντεν, καθώς όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/06) η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ο αριστερός εξτρέμ των Τριών Λιονταριών αποχώρησε από τα γήπεδα της Γερμανίας γυρνώντας εσπευσμένα στο Νησί για σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, κάθε άλλο παρά ανησυχητικός είναι ο λόγος, αφού όπως αποκάλυψαν βρετανικά δημοσιεύματα ο Φόντεν απέκτησε το τρίτο του παιδί και ήθελε να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα του, αίτημα που έκανε δεκτό ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

Παρόλα αυτά, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη Γερμανία και να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Σλοβακία την προσεχή Κυριακή (30/06, 19:00) για τη φάση των 16.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ