EURO 2024

Euro 2024: Χαμός με τον Ντάκου της Αλβανίας, άρπαξε τη ντουντούκα και φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Euro 2024: Χαμός με τον Ντάκου της Αλβανίας, άρπαξε τη ντουντούκα και φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας
PRINT SCREEN

Σάλος έχει προκληθεί με τον Μιρλίντ Ντάκου, που φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας μετά το Κροατία - Αλβανία (2-2).

Η μαχητική Αλβανία, που προηγήθηκε και είδε την Κροατία μέσα σε δύο λεπτά να κάνει το 2-1, άντεξε στην πίεση και με λυτρωτή τον Γιασούλα ισοφάρισε 2-2, εξασφαλίζοντας έναν σημαντικό βαθμό στον 2ο όμιλο που πήρε φωτιά.

Ωστόσο τα φώτα στράφηκαν στον Μιρλίντ Ντάκου, ο οποίος μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης πήρε μία ντουντούκα από την κερκίδα και άρχισε να φωνάζει πληθώρα υβριστικών συνθημάτων κατά της Βόρειας Μακεδονίας.

Το video με τον ποδοσφαιριστή έχει γίνει viral στα social media και έχει προκληθεί σάλος με την στάση του.

Δείτε το:

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ