EURO 2024

Euro 2024, Δανία - Σερβία: Οι ενδεκάδες των ομάδων

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει στο Euro 2024
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει στο Euro 2024 © 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Κάσπερ Χιούλμαντ και Ματίας Κεκ για τη μάχη της Δανίας με τη Σερβία για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Euro 2024.

Η Δανία θέλει να προκριθεί για δεύτερη σερί φορά νοκ-άουτ Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ η Σερβία θέλει να σπάσει το σερί χωρίς νίκη σε μεγάλα τουρνουά (25/06, 22:00, ΕΡΤ3 και Live SPORT24).

Οι Κάσπερ Χιούλμαντ και Ματίας Κεκ έκαναν γνωστές τις συνθέσεις των δύο ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα, με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται βασικός.

Η ενδεκάδα της Δανίας: Σμάιχελ, Άντερσεν, Κρίστενσεν, Βέστεργκααρντ, Μπα, Χιούλμαντ, Χέιμπιεργκ, Μάλε, Έρικσεν, Βιντ, Χέιλουντ.

Η ενδεκάδα της Σερβίας: Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μιχαΐλοβιτς, Ίλιτς, Γκουντέλι, Α. Ζίβκοβιτς, Σάμαρτζιτς, Λούκιτς, Μίτροβιτς.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΣΕΡΒΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ