ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024, Ελβετία - Ιταλία: Ο Τσούμπερ αντικατέστησε τον Βάργκας και πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά

Euro 2024, Ελβετία - Ιταλία: Ο Τσούμπερ αντικατέστησε τον Βάργκας και πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο τουρνουά
PRINT SCREEN

Ο Στίβεν Τσούμπερ πέρασε αλλαγή στο 72ο λεπτό αντί του σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ελβετίας κόντρα στους Ιταλούς, Βάργκας, για να πάρει έτσι τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στο Euro 2024.

Ο Στίβεν Τσούμπερ δεν αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων του Euro 2024, με το πρόβλημα τραυματισμού που τον αντιμετώπιζε να τον αφήνει εκτός αποστολής από τους αγώνες με Ουγγαρία και Σκωτία και να είναι στον πάγκο στο ματς με την Γερμανία, όμως απέναντι στους Ιταλούς πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στη διοργάνωση.

Αυτό έγινε στο 72ο λεπτό του αγώνα, με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ να παίρνει τη θέση του σκόρερ του δεύτερο γκολ των Ελβετών, Βάργκας, σε μία από τις κινήσεις του Μουράτ Γιακίν από τον πάγκο για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του και να υπεραπιστεί το υπέρ της 2-0 που θα την έστελνε στα προημιτελικά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ