EURO 2024

Euro 2024, Εμπαπέ: "Όλοι ξέρουν τον θαυμασμό που έχω για τον Ρονάλντο, αλλά δεν θέλω να είναι χαρούμενος την Παρασκευή"

Euro 2024, Εμπαπέ: "Όλοι ξέρουν τον θαυμασμό που έχω για τον Ρονάλντο, αλλά δεν θέλω να είναι χαρούμενος την Παρασκευή"
PRINT SCREEN

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εκπροσώπησε τους παίκτες της Γαλλίας την παραμονή του σπουδαίου προημιτελικού με την Πορτογαλία και δεν δίστασε να πλέξει το εγκώμιο των Ρονάλντο και Πέπε, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για πρόκριση των μπλε.

Η Γαλλία μετράει αντίστροφα για τον τεράστιο προημιτελικό του Euro 2024 απέναντι στην Πορτογαλία (5/6, 22:00, ΕΡΤ1, LIVE από το Matchcenter του SPORT24), και μία ημέρα πριν από το κρίσιμο ραντεβού των δύο ομάδων, ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε ειδική αναφορά στο αστέρι των Ιβήρων αλλά και παιδικό του ίνδαλμα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Είναι τιμή, όλοι ξέρουν το θαυμασμό που έχω για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είμαστε πάντα σε επαφή. Θα παραμείνει θρύλος του αθλήματος αλλά ελπίζουμε να κερδίσουμε εμείς την Παρασκευή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός, δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος παίκτης όπως αυτός", τόνισε στις δηλώσεις του ο σούπερ σταρ των μπλε, για να προσθέσει:

"Αν θα είμαι εγώ ο διάδοχος του Ρονάλντο στην Ρεάλ; Θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία. Έχω τη δυνατότητα να αρχίσω το όνειρό μου παίζοντας για την Ρεάλ και ελπίζω να γράψω την ιστορία της Ρεάλ αλλά η δική του ιστορία στην Μαδρίτη είναι μοναδική.

Έχω μεγάλο θαυμασμό για εκείνον αλλά την Παρασκευή ελπίζω να μην είναι τόσο χαρούμενος επειδή θέλουμε να φτάσουμε στον ημιτελικό".

Όσον αφορά στον 41χρονο Πέπε που θα ηγηθεί της άμυνας της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και θα τον βρει μπροστά του, ο 25χρονος Γάλλος στράικερ είπε: "Δεν είναι εύκολο να παίζεις εναντίον του, σέβομαι αυτά που έχει κάνει στην καριέρα του στην Ρεάλ.

Το να είναι βασικός στην εθνική ομάδα της χώρας του σε αυτή την ηλικία, είναι κάτι το εκπληκτικό. Είναι τιμή για μένα να παίζω απέναντι σε τέτοιους παίκτες".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ