EURO 2024

Euro 2024, Εμπαπέ: "Το να παίζω με μάσκα είναι ο απόλυτος τρόμος, έχω γίνει στόχος αντιπάλων"

Kylian Mbappe of France dribbles during a Group D match between France and Poland at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
Kylian Mbappe of France dribbles during a Group D match between France and Poland at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar) @2024 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραδέχτηκε, ενόψει της μεγάλης κόντρας με το Βέλγιο για τους 16 του Euro 2024, ότι δεν αισθάνεται καθόλου άνετα φορώντας προστατευτική μάσκα και ότι έχει γίνει στόχος των αντιπάλων.

Η εθνική Γαλλίας ταξίδεψε στα γήπεδα της Γερμανίας ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του Euro 2024 όμως τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου τους και από τον πρώτο κιόλας αγώνα της στη νοκ-άουτ φάση βρίσκει απέναντί της έναν ισχυρό αντίπαλο.

Αυτός είναι το φιλόδοξο Βέλγιο των Ντε Μπρόινε, Λουκάκου και Ντοκού, με τους μπλε να έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά στον Κιλιάν Εμπαπέ και τον 25χρονο νέο σούπερ σταρ της Ρέαλ να ομολογεί σε συνέντευξη Τύπου πως δεν αισθάνεται καθόλου άνετα που αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό του.

"Είναι ο απόλυτος τρόμος να παίζεις με προστατευτική μάσκα, είναι βαρετό και περιμένω να την βγάλω όσο γίνεται πιο γρήγορα", δήλωσε ο Εμπαπέ που έχει φορέσει μέχρι στιγμής τέσσερις διαφορετικές μάσκες μετά από τον τραυματισμό του στη μύτη στο ματς της πρεμιέρας με την Πολωνία, για να προσθέσει:

"Χρειάστηκε να την αλλάξω επειδή κάθε φορά κάτι πήγαινε λάθος με την μάσκα. Περιορίζει την όρασή μου και μου δημιουργεί προβλήματα με τον ιδρώτα στο μέτωπο.

Νιώθω λες και είμαι καλεσμένος στο Euro 2024 ως VIP μέλος και βλέπω τρισδιάστατους τους παίκτες στο γήπεδο. Όταν σπας τη μύτη σου και δεν κάνεις εγχείριση, γίνεσαι στόχος.

Ήξερα τί θα περάσω αλλά είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη φανέλα".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ