EURO 2024

Euro 2024, Επική στιγμή με εκστασιασμένους Ιταλούς: Μια παρέα ζήτησε από τον Σπαλέτι να γίνει κουμπάρος στον γάμο του φίλου τους

Euro 2024, Επική στιγμή με εκστασιασμένους Ιταλούς: Μια παρέα ζήτησε από τον Σπαλέτι να γίνει κουμπάρος στον γάμο του φίλου τους
PRINTSCREEN

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι λαμβάνει μεγάλη αποδοχή από τους φίλους της Εθνικής Ιταλίας, με μια παρέα εξ αυτών, μάλιστα, να του ζητά να γίνει κουμπάρος στον γάμο του φίλου τους.

Η Εθνική Ιταλίας καλείται να υπερασπιστεί τα "σκήπτρα" της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο Euro 2024, με την κατάκτηση του τίτλου να αποτελεί απαίτηση και προσδοκία όλων στις τάξεις των "ατζούρι".

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κρατά τα ηνία της ομάδας και άπαντες του ζητούν να την οδηγήσει στην back-to-back κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Ωστόσο, μια παρέα Ιταλών το πήγε ένα βήμα... παρακάτω: Ειδικότερα, μετά από τη νίκη με την Αλβανία, μερικοί υποστηρικτές του πολύπειρου τεχνικού, τού ζήτησαν, εκτός από την Εθνική Ιταλίας, να οδηγήσει και έναν φίλο τους στην εκκλησία. Κάτι που έγινε και σε ζωντανή μετάδοση στην κάμερα του sky sports, με την παρέα των Ιταλών να προσδοκά από τον Σπαλέτι να γίνει κουμπάρος σε γάμο του φίλου τους και με τον προπονητή να αντιδρά χαμογελώντας, μέσα από το αυτοκίνητό του.

Κάπως έτσι και με κλίμα ενθουσιασμού να επικρατεί στον ποδοσφαιρικό κόσμο λόγω του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας, οι Ιταλοί φίλαθλοι έδειξαν στον ομοσπονδιακό τεχνικό τη στήριξή τους.

TAGS EURO 2024 ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ