EURO 2024

Euro 2024: Επίσκεψη από μέλη της Εθνικής Ουγγαρίας δέχθηκε ο Βάργκα στο νοσοκομείο

Hungary's Barnabas Varga warms up prior to the start of a Group A match between Germany and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Μπαρνάμπας Βάργκα. © 2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Σε μία κίνηση συμπαράστασης, μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Εθνικής Ουγγαρίας επισκέφτηκαν τον άτυχο Μπαρνάμπας Βάργκα στο νοσοκομείο και του μετέφεραν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση.

Μετά τον άσχημο τραυματισμό του, ο Μπαρνάμπας Βάργκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές το πότε ο διεθνής Ούγγρος θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Βέβαια, ο ίδιος στη συνέχεια δέχθηκε επισκέψεις από μέλη της Εθνικής Ουγγαρίας, τα οποία του μετέφεραν τις δικές τους ευχές, αλλά και αυτές των υπόλοιπων μελών.

Τον άτυχο διεθνή επισκέφτηκε ο προπονητή της ομάδας Μάρκο Ρόσι, ορισμένα μέλη του τεχνικού του επιτελείου, αλλά και ο Έντρε Μπότκα, εκπροσωπώντας τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ