EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Αγγλίας: Απογοητευμένοι οπαδοί έφυγαν πριν από το γκολ του Μπέλιγχαμ και γύρισαν στις εξέδρες για την παράταση

England fans celebrate after the round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Markus Schreiber)
England fans celebrate after the round of sixteen match between England and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Sunday, June 30, 2024. (AP Photo/Markus Schreiber) @2024 MARKUS SCHREIBER/AP IMAGES

Κάποιοι οπαδοί της Αγγλίας άφησαν νωρίς τις εξέδρες της"Βέλτινς Αρένα" έχοντας απογοητευτεί από την εξέλιξη του αγώνα με την Σλοβακία και το... μετάνιωσαν, όταν άκουσαν τους πανηγυρισμούς των συμπατριωτών τους για το γκολ του Μπέλιγχαμ.

Η εθνική Αγγλίας και ο Σάουθγκεϊτ βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού το βράδυ της Κυριακής (30/6) απέναντι στην Σλοβακία όμως όχι μόνο έμειναν όρθιοι αλλά πανηγύρισαν στο φινάλε μία σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024, χάρη στο ανάποδο ψαλίδι του Μπέλιγχαμ στο 90+5' και στην κεφαλιά του Κέιν στο πρώτο λεπτά του έξτρα χρόνου.

Αμφότερα τα γκολ πανηγυρίστηκαν έξαλλα στις εξέδρες της "Βέλτινς Αρένα" από τους χιλιάδες φίλους των τριών λιονταριών, ωστόσο στο γκολ του μεσοεπιθετικού της Ρεάλ υπήρχε κόσμος που δεν το... απόλαυσε όσο θα ήθελε.

Αναφερόμαστε σε εκείνους που δεν πίστεψαν στην ομάδα τους και επέλεξαν να αποχωρήσουν λίγα λεπτά πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, απογοητευμένοι από το 1-0 υπέρ των αντιπάλων, για να αντιληφθούν εκτός γηπέδου την ισοφάριση του Μπέλιγχαμ και να επιστρέψουν πανευτυχείς στις θέσεις τους.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ