EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Αγγλίας: Ο Φόντεν άφησε τα "τρία λιοντάρια" και επέστρεψε στην Αγγλία για οικογενειακό ζήτημα

England's Phil Foden reacts after a missed chance to score during a Group C match between Denmark and England at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
England's Phil Foden reacts after a missed chance to score during a Group C match between Denmark and England at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Thursday, June 20, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Μίνι αναστάτωση στην εθνική Αγγλίας λίγο πριν μπει στη μάχη των νοκ-άουτ του Euro 2024, με τον Φίλ Φόντεν να αφήνει την αποστολή της ομάδας του και να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Η εθνική Αγγλίας έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ ματς του Euro 2024 (περιμένει αντίπαλο στη φάση των "16" που θα προκαλύψει μετά από την ολοκλήρωση του 5ου και του 6ου ομίλου), ωστόσο η προετοιμασία της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ γίνεται μετ'εμποδίων.

Και αυτό γιατί ο Φιλ Φόντεν δεν είναι πλέον στην Γερμανία για να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, με την αγγλική FA να επιβεβαιώνει πως ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι άφησε το προπονητικό κέντρο και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος που ο 24χρονος άσος χρειάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από την εθνική Αγγλίας (έπαιξε και στα τρία ματς που έδωσε η ομάδα του στη φάση των ομίλων), ωστόσο η απουσία του καθιστά αυτομάτως αμφίβολη τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο νοκ-άουτ ματς της χώρας του για τη φάση των "16".

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Απρίλιοο, ο Φόντεν και η σύντροφός του, Ρεμπέκα Κουκ, είχαν αποκαλύψει πως περιμένουν το τρίτο τους παιδί, με το έτερο ήμισυ του ποδοσφαιριστή να μην βρίσκεται το βράδυ της Τρίτης στην Κολωνία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Σλοβενία (0-0).

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ