EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Αγγλίας: Ο Φόντεν επιστρέφει στην Γερμανία, μετά από τη γέννηση του παιδιού του

FILE - England's Phil Foden in action during the Euro 2024 group C qualifying soccer match between England and Malta at Wembley stadium in London, Friday, Nov. 17, 2023. The Associated Press takes a look at some of the players expected to light up the European Championship in Germany which kicks off on June 14. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)
FILE - England's Phil Foden in action during the Euro 2024 group C qualifying soccer match between England and Malta at Wembley stadium in London, Friday, Nov. 17, 2023. The Associated Press takes a look at some of the players expected to light up the European Championship in Germany which kicks off on June 14. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File) @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Φιλ Φόντεν πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Αγγλία για τη γέννηση του τρίτου παιδιού του και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ θα επιστρέψει στην Γερμανία και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Σάουθγκεϊτ για το κυριακάτικο νοκ-άουτ ματς με την Σλοβακία.

Η Αγγλία προετοιμάζεται για το νοκ-άουτ ματς με την Σλοβακία στη φάση των "16" του Euro 2024 και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Ηνωμένο Βασίλει9ο, ο Φιλ Φόντεν θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το συγκεκριμένο ματς.

Και αυτό γιατί μετά από το ταξίδι του στην Αγγλία (έφυγε το βράδυ της Τρίτης, στο φινάλε του αγώνα με την Σλοβενία) ώστε να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του που έφερε στον κόσμο το τρίτο τους παιδί, μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής και αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης να είναι ξανά στην Γερμανία

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Νησί, ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι θα προλάβει λογικά την προπόνηση της ομάδας του την Παρασκευή (28/6) και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το ματς, με τον ομοσπονδιακο τεχνικό να δείχνει στη φάση των ομίλων ότι τον υπολογίζει για τη βασική ενδεκάδα.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ