EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Αγγλίας: Οι σύζυγοι των διεθνών έγιναν "ένα" για να "προστατεύσουν" τη νυν του Γουόκερ από την πρώην

Euro 2024, Εθνική Αγγλίας: Οι σύζυγοι των διεθνών έγιναν "ένα" για να "προστατεύσουν" τη νυν του Γουόκερ από την πρώην

Μία γροθιά έγιναν οι σύζυγοι των διεθνών Αγγλίας, οι οποίες είναι έτοιμες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προστατεύουν τη νυν σύντροφο του Κάιλ Γουόκερ από τη συνάντηση με την πρώην του.

Η Αγγλία θα προσπαθήσει στο Γκεζελκίρχεν κόντρα στη Σλοβακία να εξασφαλίσει συνέχεια στην πορεία της στο Euro 2024, με τους παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχουν φυσικά στο πλευρό τους της συντρόφους και συζύγους τους.

Οι Wags της Αγγλίας έχουν δημιουργήσει πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και η μία στηρίζει την άλλη. Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και στην περίπτωση της νυν συντρόφου του Κάιλ Γουόκερ, Άνι Κίλνερ.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Sun, οι σύντροφοι των Πίκφορντ, Σο και Σάκα έχουν δώσει την υπόσχεσή τους στην Κίλνερ, πως θα είναι δίπλα της και θα τη στηρίξουν σε περίπτωση που υπάρξει κάποια άβολη συνάντηση με την πρώην του Άγγλου δεξιού μπακ, Λόριν Γκούντμαν, με την οποία έχει δύο παιδιά, ενώ άλλα τρία παιδιά έχει με την Άνι.

Αξίζει να αναφερθεί βέβαια, πως πριν από λίγους μήνες απέκτησε τον δεύτερο γιο του με την Γκούντμαν, με την οποία κι απάτησε τη σύζυγό του, κάτι που δεν άφησε φυσικά, ανεπηρέαστες τις συντρόφους των διεθνών.

Μάλιστα, αυτός είναι κι ο λόγος που αρκετές εξ αυτών δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τη Λόριν και για αυτό θέλουν να προστατεύσουν την Άνι.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 SPORTS & GOSSIP EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ