EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Γαλλία: Η ενδεκάδα των "μπλε" στον ημιτελικό με την Ισπανία

Kylian Mbappe of France dribbles during a Group D match between France and Poland at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Tuesday, June 25, 2024. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Κίλιαν Εμπαπέ @ 2024 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για τον ημιτελικό της Γαλλίας απέναντι στην Ισπανία (9/7, 22:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24). Στον πάγκο ο Γκριεζμάν.

Ο πρώτος ημιτελικός του Euro 2024 έφτασε, με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει την Ισπανία(9/7, 22:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24), με τον νικητή να παίρνει το "εισιτήριο" για τον τελικό της 14ης Ιουλίου.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ντιντιέ Ντεσάμπ γνωστοποίησε την ενδεκάδα των "μπλε", με τον Γκριεζμάν να είναι στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Γαλλίας: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές, Ραμπιό, Καντέ, Τσουαμενί, Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Κολό Μουανί.

Στον πάγκο είναι οι: Σαμπά, Αρεολά, Παβάρ, Μεντί, Καμαβινκγά, Γκριεζμάν, Ζιρού, Τουράμ, Ζαϊρέ-Εμερί, Φοφανά, Κομάν, Κλος, Κονατέ, Μπαρκολά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ