EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Γαλλίας: Ο Εμπαπέ χάνει τον αγώνα με την Ολλανδία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον τραυματισμό του στη μύτη
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον τραυματισμό του στη μύτη © 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα χάσει το παιχνίδι της Γαλλίας με την Ολλανδία (21/6) μετά τον τραυματισμό στη μύτη του, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο ματς με την Πολωνία.

Η βραδιά της Δευτέρας (17/2) δεν έκλεισε ιδανικά για τη Γαλλία, κι αυτό γιατί αν και ξεκίνησε με το δεξί στο Euro 2024 χάρη στο 1-0 κόντρα στην Αυστρία, πριν το από το φινάλε της αναμέτρησης ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε το μεγάλο του "όπλο", Κιλιάν Εμπαπέ, να τραυματίζεται.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ έσπασε τη μύτη του και σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα θα χάσει το παιχνίδι με την Ολλανδία (21/6) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων.

Αναμένεται να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ντεσάμπ στην αναμέτρηση με την Πολωνία στις 25 Ιουνίου, ενώ για όσο συνεχίσει να αγωνίζεται στο Euro θα το κάνει φορώντας μία ειδική μάσκα για να τον προστατεύει.

Θυμίζουμε ότι η γαλλική Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της ανέφερε πως ο Εμπαπέ θα υποβληθεί σε θεραπεία, χωρίς ωστόσο να χειρουργηθεί άμεσα.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ