EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Γαλλίας: Ο Κομάν άφησε την αποστολή για χάρη της συντρόφου του, αλλά θα είναι παρών κόντρα στο Βέλγιο

Kingsley Coman of France, left, chats wit teammate Jules Kounde at the end of a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Mathias Schrader)
Kingsley Coman of France, left, chats wit teammate Jules Kounde at the end of a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Mathias Schrader) @2024 MATHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Κίνγκλεϊ Κομάν έφυγε ξαφνικά από τη βάση της εθνικής Γαλλίας για να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του, που περιμένει να φέρει στον κόσμο το παιδί τους, με τον εξτρέμ της Μπάγερν να αναμένεται να επιστρέψει εγκαίρως για το ματς με το Βέλγιο.

Η εθνική Γαλλίας προετοιμάζεται για το μεγάλο ραντεβού της με το Βέλγιο την ερχόμενη Δευτέρα (1/7, 19:00, LIVE από το SPORT24) για τη φάση των "16" του Euro 2024, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να μην έχει ωστόσο όλο το ρόστερ στη διάθεσή του το τελευταίο 24ωρο.

Αιτία η ξαφνική αποχώρηση του Κίνγκσλεϊ Κομάν από το στρατόπεδο, με το "RMC" να αποκαλύπτει πως ο εξτρέμ της Μπάγερν άφησε τους μπλε για μερικές ώρες ώστε να βρεθεί στο πλευρό της συντρόφου του στην Σουηδία, για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού του.

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί που περιμένει από τη νυν σύντροφό του, Σαμπρίνα Ντουβάντ (έχει και δύο παιδιά από την προηγούμενη σχέση του, με την Σεφόρα Γκοϊνιάν), με τα ρεπορτάζ από την Γαλλία να αναφέρουν πως θα είναι εγκαίρως πίσω, ώστε να τεθεί στη διάθεση της ομάδας του για την κόντρα με τους Βέλγους με φόντο τα προημιτελικά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ