EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Γαλλίας: Ο θρύλος των μπλε, Ζιρού, έριξε τίτλους τέλους στη διεθνή καριέρα του

Olivier Giroud of France in action during a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Olivier Giroud of France in action during a Group D match between the Netherlands and France at the Euro 2024 soccer tournament in Leipzig, Germany, Friday, June 21, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Δεκατρία χρόνια μετά από το ντεμπούτο του και έξι ακριβώς από την κατάκτηση του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, ο Ολιβιέ Ζιρού ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στη διεθνή καριέρα του με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Τέλος εποχής για τον Ολιβιέ Ζιρού στην εθνική Γαλλίας, με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της χώρας (57 γκολ σε 137 συμμετοχές) να γνωστοποιεί μέσω των λογαριασμών του στα social media την απόφασή του να αποχωρήσει από τη διεθνή δράση.

"Η στιγμή που φοβόμουν περισσότερο από κάθε άλλη, έφτασε: το να πω αντίο στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Την ομάδα που υπηρέτησε για 13 χρόνια και θα είναι για πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου.

Είναι η μεγαλύτερη υπερηφάνειά μου και η καλύτερη ανάμνηση", τόνισε ο 37χρονος φορ της Los Angeles FC, ο οποίος εκτός από τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή με τους μπλε το 2018 έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Nations League το 2021.

Το αποχαιρετιστήριο video της εθνικής Γαλλίας για τον Ζιρού

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ