EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Γεωργίας: Κλάματα και έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ιστορική πρόκριση στα νοκ-άουτ

Georgia's team and staff members celebrate at the end of a Group F match between Georgia and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Georgia's team and staff members celebrate at the end of a Group F match between Georgia and Portugal at the Euro 2024 soccer tournament in Gelsenkirchen, Germany, Wednesday, June 26, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru) @2024 ANDREEA ALEXANDRU/AP IMAGES

Η Γεωργία έγραψε ιστορία με το 2-0 επί της Πορτογαλίας καθώς προκρίθηκε στους "16" του Euro 2024 στην παρθενική συμμετοχή της σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το φινάλε βρήκε τους παίκτες της να ξεσπούν σε ουρανομήκεις πανηγυρισμούς.

Η εθνική Γεωργίας ταξίδεψε στα γήπεδα της Γερμανίας με τον τίτλο της "σταχτοπούτας" του Euro 2024 ως η μοναδική από τις 24 ομάδες που παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε τελική φάση Euro και το φινάλε της φάσης των ομίλων την βρίσκει στον... 7ο ουρανό.

Και αυτό γιατί μετά από τον πρώτο βαθμό σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πήρε στον αγώνα της με την Τσεχία για την δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου, ακολούθησε η "βόμβα" στο φινάλε, με την ομάδα του Βίλι Σανιόλ να επικρατεί με 2-0 της Πορτογαλίας στην "Βέλτινς Αρίνα" και να παίρνει το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι συνολικά ομίλων.

Το φινάλε του αγώνα έφερε μάλιστα έκρηξη συναισθημάτων στο στρατόπεδο των Γεωργιανών, με τους παίκτες να μοιάζουν με μικρά παιδιά που δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν την ευτυχία τους και κάποιους εξ αυτών να ξεσπούν σε κλάματα την ώρα των πρωτόφαντων πανηγυρισμών.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ