EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Ισπανίας: Η πανηγυρική πρώτη ανάρτηση του Γιαμάλ μετά από την κατάκτηση του τροπαίου

Spain's Lamine Yamal celebrates after winning the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
Spain's Lamine Yamal celebrates after winning the final match between Spain and England at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Sunday, July 14, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader) @2024 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της Ισπανίας στο Euro 2024 που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου, με τον 17χρονο άσο της Μπαρτσελόνα να κάνει κάλεσμα στον κόσμο μέσω Instagram για να γιορτάσει μαζί με τους παίκτες.

Σε μία διοργάνωση που οι περισσότερες ομάδες έπαιζαν άκρως συντηρητικά και αμυντικά έχοντας ως πρώτο στόχο να μη χάσουν και όχι το πώς θα κερδίσουν, η εθνική Ισπανίας έκανε τη διαφορά.

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε παρέταξε ένα φρέσκο σύνολο, γεμάτο εμπνεύσεις και όρεξη για δημιουργία, με νέους πρωταγωνιστές, το οποίο στο φινάλε ανταμείφθηκε για το επιθετικό στιλ ποδοσφαίρου που πρέσβευε, μέσω της κατάκτησης του Euro 2024.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναμφίβολα, ο Λαμίν Γιαμάλ ήταν το πιο λαμπρό και φωτεινό αστέρι στον ποδοσφαιρικό γαλαξία που παρουσίασε στο φίλαθλο κοινό η ρόχα, με τον 17χρονο άσο της Μπαρτσελόνα να βάζει τη σφραγίδα του και στον τελικό (μετά από τη γκολάρα που έβαλε στον ημιτελικό με την Γαλλία) με την ασίστ που έβγαλε στον Νίκο Γουίλιαμς για το 1-0 επί κόντρα στην Αγγλία.

Το φινάλε του τελικού βρήκε τους Ίβηρες να γιορτάζουν για το 4ο Euro στην ιστορία τους και τον Γιαμάλ να παίρνει το βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη του τουρνουά, με τον ίδιο να στέλνει την Δευτέρα (15/7) το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο μετά από την κατάκτηση, με την επιστροφή της αποστολής στην πατρίδα.

"Απερίγραπτο συναίσθημα, ανυπομονώ να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ", έγραψε στο λογαριασμό του ο Γιαμάλ, με τα λόγια αυτά να συνοδεύουν τέσσερις φωτογραφίες του από την κορυφαία -μέχρι στιγμής- βραδιά της καριέρας του σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ