EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Ισπανίας: Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης στο Παλάτι

Euro 2024, Εθνική Ισπανίας: Η βασιλική οικογένεια υποδέχτηκε τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης στο Παλάτι

Η εθνική Ισπανίας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στα γήπεδα της Γερμανίας και η επομένη του θριάμβου επί της Αγγλίας βρήκε τον Λουίς ντε λα Φουέντε και τους παίκτες στο Παλάτι της Θαρθουέλα, όπου τους υποδέχτηκε με τιμές η βασιλική οικογένεια της χώρας.

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε και οι παίκτες του πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα στο Euro 2024, έκαναν επτά νίκες σε ισάριθμα ματς και το φινάλε τους βρήκε να σηκώνουν πανάξια το τρόπαιο, που έκανε την εθνική Ισπανίας τη μοναδική εθνική ομάδα στην ιστορία με τέσσερις κατακτήσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το παραπάνω γεγονός σκόρπισε ενθουσιασμό σε όλη την ισπανική επικράτεια και αυτό έγινε ξεκάθαρο αντιληπτό το απόγευμα της Δευτέρας (15/7), με την αποστολή της ρόχα να επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και να πηγαίνει στο Παλάτι της Θαρθουέλα όπου τους περιμένε για να τους τιμήσει η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Ο λόγος για τον Βασιλιά Φίλιππο (παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου μαζί με την κόρη του, την Πριγκίπισσα Ελεονώρα), την βασίλισσα Λετίθια και τις δύο κόρες τους, Ελεονώρα και Σοφία, με τις δύο τελευταίες να φορούν μάλιστα φανέλες της εθνικής ομάδας με το Νο 10 στην πλάτη.

Όλα τα μέλη της αποστολής (παίκτες και τεχνικό επιτελείο), συνοδευόμενοι από την Υπουργό Αθλητισμού της Ισπανίας, Πιλάρ Αλεγκρία και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Πέδρο Ρότσα, έκαναν χειραψία με την βασιλική οικογένεια, ενώ ο αρχηγός Άλβαρο Μοράτα έκανε δώρο στον Βασιλιά Φίλιππο μία φανέλα της Ισπανίας με το νούμερο "4", που έγραφε "Βασιλιάδες της Ευρώπης".

"Σας ευχαριστούμε για όσα μας προσφέρατε, σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά σας και για το γεγονός ότι αγωνίζεστε με τέτοια χαρά", είπε μεταξύ άλλων ο Βασιλιάς Φίλιππος, απευθυνόμενος στους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ