EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Ισπανίας: Η viral φωτογραφία του Γιαμάλ με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια

Euro 2024, Εθνική Ισπανίας: Η viral φωτογραφία του Γιαμάλ με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία του γιου του με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια, όταν το wonderkind της Μπαρτσελόνα ήταν έξι μηνών.

Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Παρασκευή (5/7) την οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία, με στόχο να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργανώσεις.

Ένα από τα αστέρια του Λουίς ντε λα Φουέντε που έχουν λάμψει είναι ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ, με τον πατέρα του να δημοσιεύει στα social media μία φωτογραφία με ιστορία.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται ο Λιονέλ Μέσι να αγκαλιάζει τον Γιαμάλ, που ήταν μόλις 6 μηνών κι έκανε μπάνιο.

"Η αρχή δύο θρύλων", έγραψε στη δημοσίευση, με τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να γίνεται viral.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ EURO ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ