EURO 2024

Euro 2024, Εθνική Πορτογαλίας: Η αγκαλιά του δακρυσμένου Πέπε με τον Ρονάλντο, μετά τον αποκλεισμό από την Γαλλία

Euro 2024, Εθνική Πορτογαλίας: Η αγκαλιά του δακρυσμένου Πέπε με τον Ρονάλντο, μετά τον αποκλεισμό από την Γαλλία
PRINT SCREEN

Το φινάλε του προημιτελικού με την Γαλλία βρήκε την Πορτογαλία αποκλεισμένη από τη συνέχεια του Euro 2024 και τον Πέπε να προσπαθεί να πνίξει τα δάκρυά του στην αγκαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πορτογαλία και Γαλλία έμειναν άσφαιρες τόσο στην κανονική διάρκεια του προημιτελικού όσο και στην ημίωρη παράταση και έτσι οδηγήθηκαν στα πέναλτι, για να λύσουν τις διαφορές τους και να ξεκαθαρίσει το ποια εκ των δύο θα συναντήσει στους 4 του Euro 2024 την Ισπανία.

Στη ρωσική ρουλέτα οι μπλε ήταν πιο ψύχραιμοι και με το "5 στα 5" και επικράτησαν με 5-3 των Ιβήρων, γεγονός που έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ και έφερε θλίψη σε εκείνο της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο στο οποίο πήραν μέρος δύο θρυλικές μορφές του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, με τον 41χρονο Πέπε να ξεσπάσει σε λυγμούς και να αγκαλιάζεται με τον 39χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά από έναν αγώνα που ήταν πιθανότατα ο τελευταίος με τη φανέλα με το εθνόσημο σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ