EURO 2024

Euro 2024, Χαμός στην Τουρκία: Ο Μοντέλα έδιωξε τον Γκιουλέρ από προπόνηση πριν από το ματς με την Τσεχία

Euro 2024, Χαμός στην Τουρκία: Ο Μοντέλα έδιωξε τον Γκιουλέρ από προπόνηση πριν από το ματς με την Τσεχία
PRINT SCREEN

Η προετοιμασία της Τουρκίας για τον "τελικό" με την Τσεχία δεν εξελίσσεται ομαλά, με ένα video που εμφανίστηκε στα social media να δείχνει τον Βιτσέντσο Μοντέλα να διώχνει από την προπόνηση τον Γκιουλέρ και να τον στέλνει να δουλέψει μόνος του.

Το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ έλαμψε εκτυφλωτικά στην πρεμιέρα της εθνικής Τουρκίας στο Euro 2024, πετυχαίνοντας ένα γκολ-ποίηημα στην επικράτησή της με 3-1 επί της Γεωργίας, όμως στο δεύτερο αγώνα έμεινε στον πάγκο και όταν μπήκε λίγο πριν το φινάλε δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας του στο 0-3 από την Πορτογαλία.

Το άσχημο είναι πως τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά για τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Ρεάλ και ενώ μετράμε αντίστροφα για τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας του με την Τσεχία για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου, όπου θα κριθεί το αν θα συνεχίσει στα νοκ-άουτ.

Απόδειξη ένα video που έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει τον Βιτσέντσο Μοντέλα να διώχνει τον Γκιουλέρ από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και να του δίνει εντολή να πάει να δουλέψει μόνος του, μπροστά στα μάτια των "παγωμένων" συμπαικτών του.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ