EURO 2024

Euro 2024, Εθνικής Αγγλίας: Η UEFA θα ερευνήσει τον πανηγυρισμό του Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Αγγλία - Σλοβακία
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Αγγλία - Σλοβακία © 2024 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η UEFA ανακοίνωσε τη Δευτέρα (1/07) ότι ξεκίνησε έρευνα για τον πανηγυρισμό του Τζουντ Μπέλιγχαμ προς τον πάγκο της Σλοβακίας όταν ισοφάρισε σε 1-1 για την Αγγλία.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πέτυχε το γκολ λύτρωσης των Άγγλων στο 90+5' με ένα απίθανο ψαλιδάκι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στέλνοντας το ματς στην παράταση, εκεί όπου ο Κέιν ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έστειλε την Αγγλία στους "8" του Euro 2024.

Ο λυτρωτής των τριών λιονταριών ωστόσο, θα ερευνηθεί για παραβίαση κανόνων συμπεριφοράς, με την UEFA να ενημερώνει τη Δευτέρα (01/07) ότι ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τον πανηγυρισμό του προς τον πάγκο της Σλοβακίας,

Τι αναφέρει η UEFA:

"Ο Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA θα διεξαγάγει πειθαρχική έρευνα σχετικά με πιθανή παραβίαση των βασικών κανόνων αξιοπρεπούς συμπεριφοράς από τον παίκτη της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζουντ Μπέλιγχαμ, στο πλαίσιο του αγώνα με τη Σλοβακία".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ