EURO 2024

Euro 2024, Φαν Ντάικ: "Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και έφυγε τρέχοντας, αυτό τα λέει όλα"

Virgil van Dijk of the Netherlands sees the yellow card during a semifinal match between the Netherlands and England at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Wednesday, July 10, 2024. (AP Photo/Andreea Alexandru)
Ο Φαν Ντάικ με τον Φέλιξ Τσβάιερ @ 2024 ANDREEA ALEXANDRU / AP IMAGES

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ήταν έξαλλος με τον Φέλιξ Τσβάιερ, τον διαιτητή του ημιτελικού με την Αγγλία, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Η Ολλανδία ηττήθηκε με ανατροπή από την Αγγλία και έχασε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Euro 2024. Ο Φαν Ντάικ είχε παράπονα από τη διαιτησία του Τσβάιερ και το εξέφρασε στις δηλώσεις του στο flash interview.

"Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και έφυγε τρέχοντας, αυτά τα λέει όλα. Δεν έχω λόγια. Το να το δέχεσαι γκολ στο τέλος είναι απαίσιο. Πονάει πολύ. Πρέπει να μείνω εδώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα τι να πω. Αυτό πονάει πολύ", ανέφερε χαρηκτηριστικά.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ