EURO 2024

Euro 2024, Φόντεν: "Ο τελικός κόντρα στην Ισπανία είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου"

Ο Φιλ Φόντεν με τη φανέλα της Αγγλίας κόντρα στην Ολλανδία, στον ημιτελικό του Euro 2024 | 10 Ιουλίου 2024
Ο Φιλ Φόντεν με τη φανέλα της Αγγλίας κόντρα στην Ολλανδία, στον ημιτελικό του Euro 2024 | 10 Ιουλίου 2024 @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Ο Φιλ Φόντεν εξέφρασε την άποψη πως κόντρα στην Ολλανδία έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας και έστρεψε το βλέμμα του στον τελικό με την Ισπανία, χαρακτηρίζοντάς τον ως το πιο σημαντικό ματς στην καριέρα του.

Τρία χρόνια μετά από την παρουσία του στον τελικό του Euro 2020, ως μέλος της αποστολής της Αγγλίας, ο Φιλ Φόντεν είναι έτοιμος να ξαναζήσει αυτή την φοβερή ποδοσφαιρική εμπειρία, επιθυμώντας αυτή τη φορά να είναι στη μεριά των νικητών και να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε εθνικό επίπεδο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να το πετύχει αυτό είναι τα "τρία λιοντάρια" να νικήσουν την εξαιρετική Ισπανία στον κυριακάτικο τελικό του Euro 2024, με τον μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να μην κρύβει την ανυπομονησία του για το ματς με δηλώσεις του:

"Στον ημιτελικό έμοιαζα περισσότερο με τον παίκτη που βλέπουμε στην Μάντσεστερ Σίτι. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν η νίκη της ομάδας αλλά αισθάνομαι ότι απέναντι στην Ολλανδία ήταν πιθανότατα το καλύτερο παιχνίδι μου με τη φανέλα της Αγγλίας", τόνισε αρχικά ο 24χρονος άσος, για να προσθέσει με νόημα:

"Είμαι ευτυχισμένος. Ο τελικός με την Ισπανία σημαίνει τα πάντα για εμένα. Θα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου.

Μπορείτε να δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό μου, ανυπομονώ. Πιστεύουμε στις ικανότητές μας, ξέρουμε ότι η Ισπανία είναι μία φανταστική ομάδα με τον τρόπο που κρατάει τη μπάλα αλλά εμείς ξέρουμε τα δυνατά σημεία μας.

Αυτός ο αγώνας μπορεί να αλλάξει τις ζωές μας".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ