ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024, Γεωργία - Τσεχία: Η τεράστια ευκαιρία του Λομπανίτζε στο φινάλε

Euro 2024, Γεωργία - Τσεχία: Η τεράστια ευκαιρία του Λομπανίτζε στο φινάλε
PRINT SCREEN

Η Γεωργία άντεξε στην ασφυκτική πίεση που δέχτηκε από τους Τσέχους και στο φινάλε του αγώνα είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο, με τον Λομπανίτζε να στέλνει τη μπάλα άουτ σε μοναδικό τετ α τετ που είχε με τον ανίπαλο γκολκίπερ.

Ο πρώτος βαθμός της Γεωργίας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός. Μετά από την ήττα στην πρεμιέρα από την Τουρκία (1-3) η ομάδα του Βίλι Σανιόλ έκανε κατάθεση ψυχής στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Euro 2024 και κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Τσεχία παρότι δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση από την αντίπαλο της.

Ήρωας για τους Γεωργιανούς ήταν ο γκολκίπερ τους Γκιόγκι Μαμαρντασβίλι που έκανε σωρεία σπουδαίων επεμβάσεων, με την παρέα του Κβαρατσχέλια να έχει πάντως να λέει και για τη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο φινάλε για να πάρει τους τρεις πόντους.

Τότε που οι τυπικά γηπεδούχοι στην αναμέτρηση ξεδίπλωσαν ταχύτατη αντεπίθεση βρίσκοντας ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα, με τον Λομπανίτζε να βγαίνει τετ α τετ με τον Στάνιεκ αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με το δεξί σουτ που επιχείρησε.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ