EURO 2024

Euro 2024, Γεωργία - Τσεχία: Ο Σικ έκανε το 1-1 με το στήθος από τη μικρή περιοχή

Czech Republic's Patrik Schick scores his side's opening goal during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Sunday Alamba)
Czech Republic's Patrik Schick scores his side's opening goal during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Sunday Alamba) @2024 SUNDAY ALAMBA/AP IMAGES

Ο Πάτρικ Σικ έφερε το ματς στα ίσια με γκολ που έβαλε από πολύ κοντά με το στήθος, μετά από κεφαλιά του Οντρέι Λινγκρ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Τσεχία απάντησε στο πέναλτι του Μικαουτάτζε στο 59ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Λινγκρ πήρε την κεφαλιά, αλλά αυτή σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Σικ από κοντά με το στήθος κατάφερε να σκοράρει και να φέρει το ματς στα ίσια. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που σκοράρει με το στήθος σε Euro.

Με αυτό το γκολ ο Πάτρικ Σικ ξεπέρασε τον Μίλαν Μπάρος και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Τσεχίας σε Euro, αλλά και ο πρώτος σκόρερ των τελευταίων δύο Euro με έξι γκολ, ξεπερνώντας Κέιν και Ρονάλντο που έχουν πέντε.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ