EURO 2024

Euro 2024, Γεωργία - Τσεχία: Το χέρι του Χράνατς έφερε το 1-0 για τους Γεωργιανούς με το πέναλτι του Μικαουτάτζε

Euro 2024, Γεωργία - Τσεχία: Το χέρι του Χράνατς έφερε το 1-0 για τους Γεωργιανούς με το πέναλτι του Μικαουτάτζε
PRINT SCREEN

Η Γεωργία υπέφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους από την Τσεχία όμως στο 45+4' ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ, με τον Μικαουτάτζε να ευστοχεί σε πέναλτι μετά από χέρι του Χράνατς που υποδείχτηκε μετά από χρήση του VAR.

Το πρώτο μέρος στην αναμέτρηση του Αμβούργου βρήκε την εθνική Τσεχίας να κυριαρχεί όσον αφορά στον αριθμό τελικών προσπαθειών, έχοντας 13 (8 εντός εστίας) έναντι μόλις 2 της Γεωργίας, όμως η μοναδική εύστοχη της ομάδας του Σανιόλ ήταν εκείνη που της έδωσε προβάδισμα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Αυτή ήρθε μετά από παράβαση στην περιοχή των Τσέχων, με τη μπάλα να βρίσκει στο απλωμένο χέρι του Χράνατς μετά από εκτέλεση φάουλ του Κβαρατσχέλια και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα βλέποντας τη φάση στο μόνιτορ, για να αναλάβει το χτύπημα ο Ζορζ Μικαουτάτζε και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ