EURO 2024

Euro 2024, Γερμανία - Δανία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Germany's Toni Kroos walks on the pitch during play during a Group A match between Germany and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Germany's Toni Kroos walks on the pitch during play during a Group A match between Germany and Hungary at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic) @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Κάσπερ Χιούλμαντς έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν η Γερμανία και η Δανία αντίστοιχα, για τη μεταξύ τους κόντρα με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2024.

Η Γερμανία και η Δανία πέρασαν από τη φάση των ομίλων και βρέθηκαν στη φάση των 16 του Euro 2024, όπου κοντράρονται μεταξύ τους το βράδυ του Σαββάτου (29/6) με έπαθλο ένα χρυσό εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα στο "Ίγκναλ Ιντούνα Παρκ", έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο εθνικών ομάδων, με τους Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Κάσπερ Χιούλμαντ να ανακοινώνουν τις επιλογές τους.

Ο Ρίντιγκερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για να αποτελέσει δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της "Μάνσαφτ" μαζί με τον Σλότερμπεκ (τιμωρημένος ο Τα), με τους οικοδεσπότες να παίζουν με διάταξη 4-2-3-1 και τους Σανέ, Γκιουντογκάν και Μουσιάλα να παίζουν πίσω από τον Χάβερτς.

Από την πλευρά του ο προπονητής των Δανών επέλεξε το προσφιλές για αυτόν 3-4-3, με τον Χόιλουντ στην κορυφή της επίθεσης έχοντας στηρίγματα στη γραμμή κρούσης τους Έρικσεν και Σκοβ Όλσεν.

Η ενδεκάδα της Γερμανίας: Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ, Αντριχ, Κρόος, Σανέ, Γκιουντογκάν, Μουσιάλα, Χάβερτς

Η ενδεκάδα της Δανίας: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεργκααρντ, Α. Κρίστενσεν, Μπα, Ντιλέινι, Χόιμπιεργκ, Μάλε, Σκοβ Όλσεν, Χόιλουντ, Έρικσεν

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ