EURO 2024

Euro 2024, Η απάντηση του Κουκουρέγια στον Νέβιλ: "Τελικά πήγαμε ως το τέλος, Γκάρι"

Ο Μαρκ Κουκουρέγια με το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης
Ο Μαρκ Κουκουρέγια με το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης © 2024 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Ο Μαρκ Κουκουρέγια με Instagram story απάντησε στον Γκάρι Νέβιλ για την πρόσφατη δήλωση που είχε κάνει ο Άγγλος παλαίμαχος, τρολάροντάς τον.

"Πιστεύω πως ο Κουκουρέγια είναι ένας από τους λόγους που η Ισπανία δεν θα μπορέσει να φτάσει ως τον τίτλο", είχε πει πρόσφατα ο Γκάρι Νέβιλ.

Ο Άγγλος παλαίμαχος μπακ όχι μόνο δεν έπεσε μέσα στην πρόβλεψή του, αλλά ο Κουκουρέγια ήταν εκείνος που μοίρασε την ασίστ στον Ογιαρθάμπαλ για το 2-1 της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2024 με την Αγγλία.

Το Instagram story του Κουκουρέγια
Το Instagram story του Κουκουρέγια

Κάπως έτσι, ο άσος της Τσέλσι δεν έχασε την ευκαιρία, αλλά απάντησε στον νυν σχολιαστή μέσω instagram story: "Τελικά πήγαμε ως το τέλος, Γκάρι. Σε ευχαριστώ για τη στήριξη".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ