ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Euro 2024: Η διοργάνωση που ουδείς νιώθει ασφαλής

Euro 2024: Η διοργάνωση που ουδείς νιώθει ασφαλής
AP PHOTO / ALESSANDRA TARANTINO

Η τελευταία αγωνιστική ημέρα της φάσης των ομίλων του Euro 2024 επιβεβαίωσε αυτό που είχε φανεί εδώ και μέρες: ουδείς έχει το δικαίωμα να νιώθει ασφαλής.

Η νίκη της Γεωργίας επί της Πορτογαλίας στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Euro 2024 αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της γενικότερης αίσθησης που υπάρχει στη φετινή διοργάνωση περί κλεισίματος της ψαλίδας ανάμεσα στους "μεγάλους" και τους "μικρούς". Το γεγονός πως η Πορτογαλία έπαιξε με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα δεν μειώνει σε τίποτα την τεράστια επιτυχία της παρέας του Χβίτσα Κβαρατσχέλια, από την στιγμή που η ομάδα του Γουιλί Σανιόλ πέρασε στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Από την αρχή αυτής της διοργάνωσης είχε διαφανεί η ικανότητα των αδύναμων (sic) να είναι "εκεί" και να βάζουν δύσκολα στους ισχυρούς. Θέλετε παραδείγματα;

  • Η Σλοβακία κέρδισε το Βέλγιο
  • Η Σλοβενία πήρε το "Χ" από την Αγγλία
  • Η Γαλλία χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να κερδίσει την Αυστρία

Η νίκη της Γεωργίας λοιπόν αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής, με τη φάση των ομίλων να ολοκληρώνεται με έναν απροσδόκητο τρόπο, που... μας ανοίγει την όρεξη ακόμη περισσότερο εν όψει των νοκ άουτ του Euro 2024.

Κι επειδή από εδώ και πέρα δεν υπάρχει πλέον το ζήτημα του φαβορί και του αουτσάιντερ (σε νοκ άουτ, όλα παίζονται στα ίσα), μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε κάποια αποτελέσματα που ουδείς μπορούσε να φανταστεί πριν από δεκαπέντε ημέρες.

Τώρα, το άγχος και η πίεση είναι -ξεκάθαρα- στην πλευρά των ομάδων που κουβαλούν το "πρέπει" στη φετινή διοργάνωση. Όπερ και σημαίνει πως βαραίνουν τα πόδια, ειδικά αν δεν επιτευχθεί ένα γρήγορο γκολ που θα σπάσει τον τσαμπουκά των απέναντι.

Πλέον, όλα είναι στο "πενήντα - πενήντα". Κι αυτό είναι το πιο ωραίο για τους ουδέτερους, που περιμένουν πώς και πώς να δουν σπουδαίους αγώνες, αγωνία και... κάποιες εκπλήξεις ενδεχομένως. Γιατί, κακά τα ψέματα, οι εκπλήξεις είναι αυτές που απογειώνουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον σε τέτοιες διοργανώσεις.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ